Ladys.ro devine mai accesibil din 5 octombrie 2011

18 oct.

Din data de 5 octombrie 2011, Ladys.ro schimba cateva reguli importante legate de comandarea produselor din catalogul tiparit.

Prima schimbare, si poate cea mai importanta este cea legata de valoarea minima a unei comenzi. Probabil are legatura si cu perioada de criza prin care trecem, pentru ca valoarea minima ascazut de la 100 lei pret redus (minim 133 lei pret de catalog) la minimul de 10 lei pret de catalog. Acum orice clienta consumatoare de produse cosmetice din oferta Lady’s isi poate comanda acasa produsele dorite mult mai usor, fara sa astepte dupa un reprezentant care livreaza mai greu comenzile. In plus, in catogul online poti vedea stocurile in timp real, ai acces la reducerile temporare si vezi care sunt ultimele produse aparute in oferta.

 

Cea de-a doua schimbare a fost facuta in stransa legatura cu prima si vizeaza sistemul de comisionare. Acum comisioanele nu mai sunt fixe, si cresc in functie de valoarea comenzii.

5% discount pentru comenzi peste 65 de lei
10% discount pentru comenzi peste 100 de lei
25% discount pentru comenzi peste 133 de lei
30% discount pentru comenzi peste 250 de lei
35% discount pentru comenzi peste 400 de lei

Atentie! Este vorba de valoarea comenzii fara discount, deci in realitate daca comanda la pret fara discount este de 133 de lei veti plati doar 100 de lei (discount 25%). Din acest punct de vedere nu s-a modificat nimic fata de discounturile aplicate inainte de 05.10.2011.

O noutate o reprezinta si taxa de ambalare, aparuta odata cu aparitia comenzii minime de 10 lei: pentru comenzile mai mici de 30 lei, taxa de ambalare este de 10 lei, iar pentru comenzile pana la 50 lei , taxa de ambalare scade la 5 lei.

 

Sistemul de livrare a fost imbunatatit si el: puteti beneficia de livrare gratuita prin curier in 2170 de localitati din tara.

 

Echipa de management din spatele magazinului Ladys.ro a facut aceste schimbati pentru ca tie sa-ti fie usor sa le fii client in continuare! Daca nu esti client Lady’s, nu te costa nimic sa te inscrii chiar acum!

Click pe imagine pentru a deveni client Ladys.ro.

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: