Avon anunta noi servicii si aplicatii online incepand cu a doua jumatate a lui 2010

18 iun.

Avon anunta lansarea de noi aplicatii disponibile online pentru reprezentantii sai in cea de-a doua jumatate a anului. In acest sens, recomanda folosirea unei adrese de email unice pentru fiecare reprezentant. Iata cum suna anuntul:

Nu ne putem impartasi chiar toate secretele, dar ne face placere sa te anuntam ca vara aceasta vom lansa cateva instrumente online special pentru tine! Ele te vor ajuta sa iti construiesti si sa iti coordonezi propria afacere, sa impartasesti vise, sa sustii cauze. Instrumentele pe care ti le propunem nu sunt deloc greu de folosit, dar vei avea nevoie de o adresa unica de e-mail, inregistrata in baza noastra de date. Aseaza-te la linia de start!
Reprezentantii primesc prin e-mail comunicari importante in legatura cu afacerea lor si cu compania, de aceea este foarte important sa ai o adresa unica de e-mail. Aceasta te va ajuta sa ai acces permanent la informatii actualizate. Astfel, iti va fi mult mai usor sa iti coordonezi afacerea si sa iti maresti sansele de succes.Daca inca nu ai o adresa unica de e-mail, urmareste instructiunile de mai jos.. Daca iti imparti adresa cu alti Reprezentanti sau Liderul tau, incurajeaza-i sa isi faca propria adresa, pentru ca si ei sa se poata bucura de instrumentele ce vor fi lansate in curand.
Despre ce aplicatii este vorba? poate ghici oare cineva?
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: