Avon: revista Hello Tomorrow din campania 9 – seturi asortate si parfumate

10 iun.

In momentul in care scriu acest articol ne mai despart doar 5 zile de o noua campanie Avon, anume campania 9. Nu am avut rabdare sa inceapa campania si am rasfoit deja revista Hello Tomorrow.

Titlul de pe prima pagina ne imbie sa combinam noile arome racoritoare Ice Sheers cu produsele asortate din gama Color Trend.

Fiecare aroma din gama Ice Sheers ce combina prospeţimea naturii, dulceaţa serbetului şi răcoarea cuburilor de gheaţă au acum corespondente in gama color trend, in randul lacurilor de unghii si a luciurilor de buze. Pe langa asortarea cu apa de parfum aleasa, inclusiv aceste produse au note parfumate.

A doua parte a revistei cuprinde sfaturi si recomandari de aplicare a cremelor si gelurilor Anew, precum si informatia ca in campania 10 – 2010, Crema de noapte + Mini-cremele de zi + loţiunile demachiante vor fi disponibile la preţuri excelente.

In ultima parte, programul motivational Zebra de la Avon care iti aduce la comenzi de parfumuri si seturi ce cuprind parfumuri in valoare de 200 lei din campania 9 – 2010, gentile din colectia zebra, la alegere (de dama sau barbateasca) la numai 1 ban.

Pentru mai multe detalii, poti consulta revista Hello Tomorrow chiar aici: hello tomorrow C09 – 2010

Reclame

Un răspuns to “Avon: revista Hello Tomorrow din campania 9 – seturi asortate si parfumate”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Ce noutati si promotii aduce brosura Campaniei 9 de la Avon (perioada campanie 17 iunie – 2 iulie 2010)? « Cosmetice Online - 16 iunie 2010

    […] In primele pagini, simturile ne tresalta de culoare si parfum alaturi de produsele din colectia parfumata  Ice Sheers, de care va aminteam si in articolul depre revista Hello Tomorrow din campania 9: […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: