Avon: ofertele campaniei 8 / 2010

30 mai

Am primit newsletter-ul de la Avon, prin care mi se aduc la cunostinta ofertele campaniei curente, in speta Ofertele Campaniei 8. Iata care sunt noutatile:

Draga Reprezentant !
A inceput campania 8! Din brosura campaniei 8 poti plasa com de pe data de 27-05-2010 pana pe 16 -06-2010.
Special pt tine :Competitia Zebra continua……..
Comanda produse de ingrijire a tenului din gama Anew in valoare de 130 lei si primesti 35% discount plus Husa pentru haine Zebra cu numai un ban , odata cu livrarea comenzii din brosura 09.
Atentie ! Produsele Anew nu se cumuleaza din mai multe comenzi pentru a obtine discountul de 35%. Daca produsele Anew in valoare totala de 130 lei se cumuleaza din mai multe comenzi , Reprezentantii primesc doar Husa pt haine Zebra cu un ban.
Nu rata ofertele campaniei 08:
La comandarea oricarui produs din Gama Anew (pg 6-pg 11 ) va puteti alege oricare din seturile Anew cu numai 3 bani (nu uitati sa specificati codul setului).
Comanda un produs din gama Advance Techniques si il poti alege pe al doliea cu 2 lei (pg 150-151 , pg 152-153 ) iar de la pg 154 -155 daca comanzi un produs il alegi pe al doilea cu numai 1 leu.
Si cum vara deja a sosit , ne pregatim pt plaja :
Rogojina de plaja cu numai 19,99 lei la comandarea de produse de 40 lei din brosura .
Gama Avon Sun puteti alege 2 produse cu 33.98 lei.
Nu uitam de gelul anticelulitic  Solutions care are o reducere de 45% ( 21,99 lei) , de setul Pure PoreFection tot din gama Solutions si nici de lotiunea hidratanta iluminatoare Total Radiance ( 50% reducere ) care contine facor de protectie SPF 20 si ne protejeaza impotriva factorilor UV.
Produsele gamei Planet Spa sunt si ele la oferta  oricare 2 produse la 32 lei .
Si cum am fost harnici si am comandat produse din gamele Anew , Solutinos , Clearskin , Liiv, Avon Sun , Planet Spa , Skin So Soft si Avon Color in camp 7 , si acum in camp 8 comandam din aceleasi game astfel incat sa cumulam valoarea de 150 lei din ambele brosuri , ne putem comanda Colierul Steluta de mare CRYSTALLIZED -Swarovski Elements cu 25 lei.
Atentie !
Colierul poate fi comandat doar in brosura camp 8 si poti comanda colierul ori de cate ori indeplinesti conditia de cumulare a valorii de 150 lei din brosurile 7 si 8 din gamele mai sus amintite.
Codul colierului Steluta de mare CRYSTALLIZED-Swarovski Elements este 72728 la pretul de 25 lei , dupa indeplinirea conditiei .
In cazul in care colierul nu este disponibil va fi livrat in maxim 6 saptamani.

***

Daca nu esti inca reprezentant Avon si te gandesti sa devii, da un click pe linkul din dreapta paginii, completeaza corect formularul si esti gata sa castigi produse si comisioane din vanzari!

Succes!

Lasă un comentariu